Browsing: Kultural

Wangsit Siliwangi 7

Hallokarawang.com, Wangsit Siliwangi – Darengekeun ku dia sakabeh, anu rek ka beulah wetan, masing nyaraho sing areling, kajayaan ngilu jeung dia, jeung…

Baca

Sejarah Lahirnya Kabupaten Karawang

Hallokarawang.com, Karawang – Bila kita melihat jauh ke belakang, ke masa Tarumanegara hingga lahirnya Kabupaten Karawang di Jawa Barat, yelah berlangsung pemerintahan…

Baca

Wangsit Siliwangi 6

Hallokarawang.com, Wangsit Siliwangi – Ari nu rek kamawula ka nu keur jaya, geura misah ka beulah kulon. Artinya : Bagi yang akan…

Baca

Wangsit Siliwangi 4

Hallokarawang.com, Wangsit Siliwangi – Geura darengekeun ku dia sakabeh, ngaing moal dek ngahalang-halang, pikeun ngaing mah, henteu pantes jadi Raja, amun somah…

Baca